tisdag 10 maj 2011

KLART FÖR HUSLEVERANS!!

Grävarna på Boqvist Gräv och anläggning har gjort ett jättebra jobb!! Lördag kväll var det klart vad gäller husgrunden och fixet runt tomten. Kolla in höjdskillnaden - vi som trodde att tomten var platt!!




Föreställ er entren mellan stenstolparna!



Inuti!



Väldigt stenigt, undrar hur man ska planera entren? Stenläggning? Plantering blir nog knepigt då allt grus vilar på stenkrossfylle...




Baksidan



Garageplattan ska gjutas idag förhoppningsvis!


Igår var vi på banken och fixade med lagfarten och pantbrevet. Ca 43000 minus blev det efter det besöket. Det känns som jag spelar Monopol - helt overkligt! Men va fasiken, man lever ju bara en gång så det är bara att köra på så länge det går!


Igår satte jag mig på grundkanten och njöt av solen och allt fågelkvitter runt omkring - sååå trevligt att höra pippifåglarna, för inne i köpingen är det mest kajor och måsar som skränar. Är helt övertygad att jag kommer trivas på Kurran!


Tyvärr ser det ut som vädergudarna inte kommer att vara med oss på fredag - men vad annat kunde man vänta sig fredag den 13:e?? Om det regnar så ställer de bara av husmodulerna och sätter upp dem när vädret tillåter. Så håll tummar och tår att himlen är blå om tre dagar!!!









2 kommentarer:

Tyck till!